Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) tarafından yapılan Avrupa Birliği Projesi kapsamında biriken çöplerden arındırılması yapım işine başlanmıştır Tarihi: 03.11.2020

Belediyemizin geçmiş yıllarda çöp dökme alanı olarak kullandığı,Merkez mahallesine çok yakın bölgedeki vahşi depolama (Çöp Toplama) alanı olarak kullanılan bölge,2B Kapsamında Ormandan alınarak yaklaşık 5 Dönüm arazi Belediyemize kazandırılmıştı.Bu Bölgenin ıslah çalışmaları,Belediyemizin Üyesi olduğu ve Belediye Başkanımız Sn Cem ÇINAR’ın Encümen Üyesi olarak görev yaptığı, Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) tarafından yapılan Avrupa Birliği Projesi kapsamında biriken çöplerden arındırılması yapım işine başlanmıştır.Hayırlı uğurlu olmasını dileriz.